Winkelmandje

0 Items

Totaal : € 0,00

Soft SM

Inloggen | Account aanmaken

PARTY WEAR - LINGERIE - EROTICA TO EMPOWER WOMEN

Soft SM

Soft SM uit de taboesfeer
De duistere taboesfeer die rond het onderwerp SM lag heeft veel mensen weerhouden hiermee te expirimenteren. De populariteit van het boek Vijftig Tinten Grijs (50 Shades of Grey) van E.L. James heeft (soft)SM algemeen bespreekbaar gemaakt. Ook nieuwsgierig en geprikkeld gemaakt door de vele mogelijkheden van SM voor je seksleven? Laat ons je introduceren in de wereld van bondage, blinddoeken en zweepjes.

Handboeien en overgave

Wie heeft t wel eens fijn gevonden dat tijdens de sex haar/zijn handen werden vastgehouden? Ooit eens gedacht aan t aanschaffen van een setje handboeien? Wij hebben ze in allerlei soorten. Van politie handboeien tot elegante vriendelijke bontboeitjes tot de leren variant desgewenst met strass design.
Handboeien hebben meestal een ring waaraan je een stuk touw of een elegant lint (sjaaltje) kunt binden dat je vastmaakt aan het hoofdeinde, onderstel of bedspijlen. Wees creatief en expirimenteer met de mogelijkheden.

Bondage
Betty Page, de bekende 50-er jaren Pin-Up ster was er dol op. Wellicht heb je ook wel eens voorbeelden van een Japanse Bondage gezien, ware kunstenaars in het betere knoopwerk. Laat je inspireren door de hoeveelheid fotomateriaal die er rondwaart op het internet. Hier vind je ook vele handleidingen en knooptechnieken voor kleine bondages tot volledige lichaamsbondages.

Bondage en veiligheid
Ga je aan de gang met touwen en knopen houdt dan een paar veiligheidsregels in acht.
* Gebruik speciaal bondage touw. Dit is zijdezacht dus schuurt de huid niet open en is gemakkelijker los te maken.
* Wat je ook doet, knoop het touw niet te strak. Het kan dan op vitale plaatsen de bloedtoevoer gaan afknellen. Dat wil je natuurlijk niet.
* Zorg daarom dat je de knopen altijd snel los kunt krijgen. Wat inzicht in de techniek van knopen leggen is dus wel een vereiste.
* Ga je ingewikkeld doen, houd ergens een mes paraat waarmee je eventueel een te vaste knoop mee kunt doorsnijden.
* Zoals met elke vorm van (soft) SM: Respecteer je partner. Stop is ook echt stop. Of spreek van te voren een ander woord af waarmee je kunt aangeven dat je aan je grens zit.

Geblindoekt voor verhoogde sensaties
Het kan heel spannend zijn je (partner) te laten blinddoeken. Gehuld in het donker ervaar je alle prikkelingen als extra intens. Tip: je partner kan je ook verrassen door je bijvoorbeeld met een veer te strelen of juist met een ijskoud ijsblokje... gebruik je fantasie, de mogelijkheden zijn oneindig!

Billenkoek of een tik met een zweepje
Er zijn niet voor niets zoveel soorten zweepjes en andere spanking paddles... er zijn vele liefhebbers van een tik op de bil of meer.
Begin bijvoorbeeld eens met een suede streelzweepje, zoals de naam al aangeeft kun je hier heerlijk mee plagen en strelen of toch een tik mee uitdelen. Of neus in ons assortiment voor de vele andere mogelijkheden.
Een Spanking Paddle is gemaakt van stevig leer en bedoeld voor de wat stevigere billenkoek.
Of probeer een van de paardrijzweepjes, met wat oefening kun je snelle bewegingen maken van het flapje op het uiteinde, voor gerichte stimulatie, binnenkant van de dijen en ook van de intieme delen.
Wees voorzichtig met geslachtsdelen, vele zachte ritmische tikjes zijn aanbevolen.
Zorg er altijd voor dat je NOOIT op het niergebied slaat (op je rug, direkt onder je laatste rib zeg maar). Dit kan in extreme gevallen tot nierbeschadigingen leiden. Ook niet op of rond het stuitje, de onderkant van je borstbeen of het navelgebied.

Speel samen het spannende spel van macht en overgave.
Je bepaalt zelf waar je grenzen liggen en spreekt die van te voren duidelijk af. Je bent weerloos en overgeleverd aan je partner... Puur genieten!