Winkelmandje

0 Items

Totaal : € 0,00

Plezier voor Twee

Inloggen | Account aanmaken

PARTY WEAR - LINGERIE - EROTICA TO EMPOWER WOMEN

Plezier voor Twee

Hier hebben we een kleine selectie gemaakt van de toys die bij uitstek geschikt zijn om samen met een partner te gebruiken. Maar natuurlijk zijn alle speeltjes die we verkopen met een beetje fantasie samen met een partner te gebruiken. Laat je inspireren door de vele ondeugende mogelijkheden!

Partner vibrators

Voor een geheel nieuwe ervaring voor hem en haar zijn er de partners vibrators. De gebogen flexible vorm wordt ingebracht door de vrouw en vouwt zich aan de buitenkant over de clitoris. Er blijft genoeg ruimte over voor de man om te penetreren. Eenmaal samen in je vagina voel je daar allebei de vibraties of zelfs rotaties van deze bijzondere speeltjes. Gelijktijdig wordt dus ook de clitoris gestimuleerd met vibraties. Handen vrij en genot voor Twee.

Vibrerende Cockringen voor dubbel genot

Deze cockringen hebben een trilelement dat de clitoris bereikt bij penetratie van de vrouw. Een cockring met vibratie dat is dubbel genieten! De trilling verwent de man en trilt ook bij de vrouw op haar gevoelige clitoris als ze samen sex hebben. Absoluut uitproberen!