Winkelmandje

0 Items

Totaal : € 0,00

Tips over Cockringen

Inloggen | Account aanmaken

PARTY WEAR - LINGERIE - EROTICA TO EMPOWER WOMEN

Tips over Cockringen

Het plezier van een cockring
Veel mannen vinden het een prettig gevoel als hun partner de basis van hun penis stevig omsluit met haar/zijn handen. Ditzelfde gevoel kun je nabootsen met een cockring, je hebt dan je handen weer vrij.

Hoe plaats je een cockring
Een cockring wordt aangebracht aan de basis van de penis waar hij strak wordt vastgezet. Sommige mannen vinden het prettiger om hem ook achter de balzak te plaatsen, anderen zetten hem aan de basis van de penis. Dit is persoonlijk dus expirimenteer hier mee.

Betere erecties met een cockring
Doordat de ring ietsje strak zit knelt het de penis iets af zodat de toegestroomde bloedcellen niet meer terug kunnen. Een cockring houdt dus tevens de erectie beter vast. De cockringen met een extra bandje dat om de ballen geen gaat is ook erg populair.

De voordelen van een flexibele of een verstelbare cockring
Strak betekent dus niet te strak! Daarom is het aan te bevelen een cockring te nemen die of van een rekbaar materiaal zijn gemaakt of diegene die verstelbaar zijn. Makkelijk zijn de cockringen die van flexibel siliconen zijn gemaakt en door hun rekbare materiaal handig om en af te doen zijn. Ook zijn er de verstelbare cockrings die je naar wens strakker of losser kunt doen. Zo kun je zelf variëren!

Waarom wij geen metalen cockringen verkopen
Er zijn legio metalen of verchroomde cockringen te koop in uiteraard een scala aan maten. Deze hebben de zelfde prettige werking als de flexibele of verstelbare cockring.... Alleen je moet precies de juiste maat hebben. En hierin ligt het probleem!
We hebben teveel verhalen gehoord van mannen die toch een iets te klein exemplaar hadden omgedaan. In slappe toestand is dat geen probleem maar als je een erectie krijgt dan zwelt alles op. Is de cockring dan iets te klein dan kan het gebeuren dat deze niet meer af gaat... De erectie wordt groter en groter maar dan wordt het pijnlijk... zie hem dan maar weer af te krijgen... Glijmiddel kan een uitkomst bieden maar we hebben ook een verhaal waar in wanhoop na uren en uren proberen toch maar de brandweer is gebeld die met een ijzerzaag verlossing kwam brengen... Daar sta je dan...
Dus.... Laat maar! Voor ons veel te gevaarlijk!

Samen genieten van een cockring met vibratie
Er bestaan tegenwoordig ook cockringen met een trilelement dat de clitoris bereikt bij penetratie van de vrouw. Een cockring met vibratie dat is dubbel genieten! De trilling verwent de man en trilt ook bij de vrouw op haar gevoelige clitoris als ze samen sex hebben. Absoluut uitproberen!