Winkelmandje

0 Items

Totaal : € 0,00

Tips over Batterijen

Inloggen | Account aanmaken

PARTY WEAR - LINGERIE - EROTICA TO EMPOWER WOMEN

Tips over Batterijen

Normale of oplaadbare batterijen in je vibrator?
Veel vibrators werken nog steeds op batterijen. Iedereen weet inmiddels dat oplaadbare batterijen beter voor het milieu zijn. Wel kan het zo zijn dat na een tijd opladen de kracht die de batterij afgeeft minder wordt. Daarom kiezen veel vrouwen die dat extra beetje kracht wel lekker vinden voor de normale batterijen.

Voorkom lekkende batterijen
Het is altijd beter de batterijen uit je vibrator te halen, ze kunnen nl gaan lekken en dan is ook je vibrator stuk. Bovendien kan in een la of een andere opbergplek er iets tegenaan gaan wat de trilling aan zet. Ook dikke pech als je net zin hebt om je vibrator te gebruiken.. batterijen leeg.

Let er altijd op dat je de batterijen op de juiste manier in je speeltje plaatst.
Iedereen weet het bijna wel: de - aan de - kant, de + naar de + kant. In de binnenkant van de batterijen plaats staat het altijd aangegeven. Maar er worden nog vaak vergissingen mee gemaakt. Wij maken nog heel vaak mee dat een klant terugkomt met een zogenaamde kapotte vibrator waarbij het probleem ligt in het foutief plaatsen van de batterijen. Door het verkeerd plaatsen van de batterijen kan het zijn dat je vibrator het niet doet of dat je batterijen gaan lekken (waar ook je vibo van stuk kan gaan).

Wees goed voor het milieu en lever je lege batterijen in
Je kunt je lege batterijen bij ons in de winkel inleveren of lever ze in bij je lokale inzamelpunt.