Winkelmandje

0 Items

Totaal : € 0,00

Tips over Strap-ons

Inloggen | Account aanmaken

PARTY WEAR - LINGERIE - EROTICA TO EMPOWER WOMEN

Tips over Strap-ons

Handen vrij met een dildo harnas
Wij bedoelen met strap-ons de zogenaamde voorbindharnasjes. Ideaal als je je partner van penetratie wil laten genieten en zelf niet in bezit bent van realistisch exemplaar... Voor vrouwen die samen met hun vrouwelijke partner willen genieten of voor vrouwen die een anaal gevoelige mannelijke partner hebben.

Voorbind dildo's en anale seks
Let goed op de maat dildo die je kiest! Het is een rare ervaring om je partner te nemen met een deel dat niet van jezelf is. Het duurt even voordat je hier contact mee hebt en precies weet wat je doet en teweegbrengt. Laat je vooral bij anale penetratie niet meeslepen door het machtige gevoel van het neuken, het is een gevoelig gebied en een hele overgave voor de ontvangende partij.

Strap-ons met of zonder harnas?
Het kan voor de draagster prettig zijn om een voorbindharnas te kiezen waarbij er ook een dildo bij haar wordt ingebracht. Zo heb je meer contact met wat je aan t doen bent en je stimuleert ook jezelf. Zie ook bij dildo's de nieuwe generatie voorbind dildo's die zonder harnas te dragen zijn.
Een harnasje kan een extra gevoel van stevigheid geven. Trek de bandjes strak aan zodat de dildo niet kan bewegen. (Niets is zo vervelend als een zwabberende dildo waar je geen grip op hebt, vooral bij exemplaren met elastieken banden) Als je eenmaal een harnasje hebt kun je er altijd nog eens een ander formaat dildo bij kopen zodat je kunt variëren!