Winkelmandje

0 Items

Totaal : € 0,00

Tips Anale Seks

Inloggen | Account aanmaken

PARTY WEAR - LINGERIE - EROTICA TO EMPOWER WOMEN

Tips Anale Seks

Anale stimulatie, de een is er dol op en de ander moet er niets van hebben.
Voorop staat dat er vooral voor de beginners wat geduld en voorbereiding bij komt te kijken. Het kan namelijk een hele prettige ervaring zijn als je maar voorzichtig te werk gaat!

Glijmiddel is een absolute must bij anale seks.
Je kunt hier het gebied rond de anus mee masseren zodat het meer ontspant en klaar is voor penetratie. Wat het ook is dat je inbrengt, doe het ook met ruime hoeveelheden glijmiddel. Als het droog is beschadig je snel het gevoelige weefsel van de anus wat bovendien ook pijnlijk is.

Begin met een klein formaatje!
Vaak hebben mensen al ervaring met het inbrengen van een vinger. Dat formaat kun je dan gebruiken bij het kiezen van je ideale maatje. Was de vinger al te groot? Dat kan! Let maar eens op in het verschil tussen een vrouwen vinger en een mannen vinger, die laatste kan wel 4x zo groot zijn... Dus mannen en vrouwen met grote handen, rustig aan! Er zijn ook hele kleine formaatjes die ideaal zijn om mee te beginnen. Je kunt n.l. als je eenmaal aan het gebruikte formaat bent gewent en je ontspannen kunt genieten van de penetratie, een groter formaatje proberen. Zo kun je er bijvoorbeeld na toe werken dat je partner je anaal kan nemen.
Overhaast niets en respecteer je partners grenzen, met een portie geduld kunnen er nieuwe dimensies aan je seksleven worden toegevoegd!

Schoon gevoel of smeerboel?
Een veel gehoord commentaar op anale seks is dat het zo'n smeerboel is...en het bijdraagt aan het ongemakkelijke gevoel dat veel mensen hebben bij anale seks. Dat kun je zelf voorkomen door bij jezelf met een vinger naar binnen te gaan en je schoon wassen. Je kunt hier wat glijmiddel bij gebruiken. Als dit zonder de voorbereiding en benodigde ontspanning onprettig aanvoelt kun je ook een anale douche nemen. Wij verkopen een exemplaar met een heel dun in te brengen gedeelte waarmee je het begin van het kanaal mee schoonspoelt. (Het zelfde principe als een vaginale douche)

De diversiteit aan anale speeltjes
Kleine strips met bobbeltjes die ervoor zorgen dat je extra intens klaarkomt als je ze gelijktijdig uittrekt.
Anale plugs die je makkelijk tijdens de seks kunt inhouden omdat ze onderaan een smaller gedeelte hebben waar je sluitspier zich weer kan sluiten en m zo makkelijk binnen houdt (met of zonder vibratie... wij vinden de vibratie extra ontspannend werken, dus dat kunnen we zeker aanbevelen!) Dan zijn er nog de anale vibrators die je vasthoud terwijl je m gebruikt.

Let op! Gebruik alleen speeltjes die bedoeld zijn voor anale seks
Anale speeltjes dienen altijd een randje aan de onderkant te hebben. Dat randje voorkomt namelijk dat het speeltje helemaal naar binnen kan glijden. (Je zult de eerste niet zijn die bij de 1e hulp zit...) Pas dus op met experimenteren met voorwerpen die er niet voor bedoelt zijn!
Vooral met glijmiddelen kunnen voorwerpen heel glibberig worden en uit je handen naar binnen glippen.

Extra Tip - Hygiëne
Let er op dat je in het heetst van de strijd niet je anale speeltje vaginaal inbrengt. Er kunnen dan bacteriën overgebracht worden die zorgen voor nare vaginale infecties. Gooi er anders snel een condoom om als je wilt wisselen.
Er zijn dus een paar kleine regeltjes waar je je aan dient te houden bij het experimenteren met anale seks, maar die kunnen je veel plezier opleveren!