Winkelmandje

0 Items

Totaal : € 0,00

Tips G-Spot

Inloggen | Account aanmaken

PARTY WEAR - LINGERIE - EROTICA TO EMPOWER WOMEN

Tips G-Spot

En waar zit tie dan de befaamde G-Spot?
Ga bij jezelf met een gekromde vinger naar binnen zodat je de binnenkant van je vinger richting buik wijst. Op 2 a 3 cm van de ingang kun je een verdikking voelen, ter grootte van een euro, die wat sponsachtig aanvoelt. Als je opgewonden bent is dit plekje het makkelijkst voelbaar! Dit is dan de G-Spot die er voor zorgt dat sommige vrouwen spuitend klaarkomen! Voor vele vrouwen is het echter iets wat ze nooit zullen ervaren...
En wat het nou is dat het voor de ene vrouw bijna noodzakelijk is een zeiltje in bed te leggen en de ander...? Voor het orgasme wordt een gevoel omschreven van het moeten plassen, dit is wel een gevoel dat veel vrouwen ervaren na de sex... hadden ze dan nog net wat langer door moeten gaan? Wij kennen veel vrouwen die aan t proberen zijn geslagen en bij de een lukt het wel en de ander niet.

Het plezier van de G-Spot
Onze conclusie is dat als je het als prettig ervaart dat er iets in je gaat, de G-Spot eigenlijk al aan t werk is! Geniet van je eigen lijf met zijn eigen mogelijkheden... en misschien wordt je nog verrast! De speciale G-Spot vibrators kunnen je een handje helpen. Ze zijn allemaal zo vormgegeven dat ze aan de bovenkant een kromming of verdikking hebben. Deze maakt het makkelijker de G-Spot te bereiken. Tevens kunnen de trillingen van deze vibrators dat extra zetje zijn...! Veel vrouwen vinden de ronde vormen van de G-Spot modellen ook het perfecte model voor het stimuleren van hun clitoris!