Winkelmandje

0 Items

Totaal : € 0,00

Tips Rabbit duo vibrators

Inloggen | Account aanmaken

PARTY WEAR - LINGERIE - EROTICA TO EMPOWER WOMEN

Tips Rabbit duo vibrators

Rabbit of Tarzan?
Rabbit is de populaire naam geworden voor alle zogenaamde dubbele of duo vibrators, ook wel bekend door Sex in the City. Wie wat meer jaartjes meegaat kent hem wellicht ook als Tarzan. De Tarzan was nl één van de eerste in deze serie.

Wat doet-ie nou precies?
Alle dubbele vibrators werken op het zelfde principe: dat veel vrouwen het prettig vinden én iets in zich te hebben en tevens hun clitoris te stimuleren. Voor deze dames hebben we goed nieuws: Deze Rabbits doen alles tegelijk! Het langere gedeelte kun je inbrengen en het uitstekende kleine deel op de gevoelige clitoris richten... en genieten maar!

Beide gedeeltes zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen.
Het in te brengen gedeelte kun je harder of zachter rondjes laten draaien zodat al je gevoelige plekjes maximaal gemasseerd worden. (Tip: je kunt dit gedeelte heel voorzichtig buigen zodat de rotatie groter of kleiner wordt. Doe dit niet te vaak anders breekt het metaal van binnen! ) Het kleine trilgedeelte kun je harder of zachter laten vibreren.
Bij de nieuwste modellen kun je zelfs kiezen uit diverse plagende of intense ritmes... een heel nieuwe ervaring!
Bij deze Rabbits geldt natuurlijk ook dat je niet beperkt bent in je mogelijkheden. Heb je een keer geen zin m in te brengen dan draai je m om en geniet je heerlijk alleen van het kleine trilgedeelte... favoriet bij vele vrouwen!