Winkelmandje

0 Items

Totaal : € 0,00

Tips over Vibrators

Inloggen | Account aanmaken

PARTY WEAR - LINGERIE - EROTICA TO EMPOWER WOMEN

Tips over Vibrators

De lol van een vibrator

Vibrators vibreren het woord zegt t al. En ze zijn er tot onze vreugde in alle vormen, maten en kleuren! Natuurlijk is een vibrator niet zaligmakend en is niet iedere vrouw dol op de trillingen maar... wij raden iedereen aan het eens te proberen! De trillingen kunnen namelijk voor een heerlijk orgasme zorgen!
Vooral bij vrouwen die moeite hebben om een orgasme te bereiken kan het net dat ene zetje zijn dat nodig is om klaar te komen... De meeste modellen zijn in snelheid regelbaar of zelfs met variabele ritmes voor n plagend of intens genot.

Jouw eerste vibrator - Hoe kies je die?
Als je nog nooit een vibrator hebt gebruikt kies dan altijd voor eentje die een ruime variëteit aan trillingsstanden heeft. Zo kun je het best experimenteren welke intensiteit bij je past. Het zou toch jammer zijn als je het als te intens ervaart of dat je denkt had tie maar een standje harder gekund.
Vertrouw op de ervaringen die je met jezelf hebt, die zijn altijd persoonlijk en hoeven dus niet het zelfde te zijn als die van een vriendin, buurvrouw . Dan kan dus het zijn dat de vibrator die door ons als populair model beschreven wordt, niet de juiste is voor jou.

Bedenk goed wat je met een vibrator wilt.
Je kunt je afvragen : alleen of samen, uitwendige stimulatie, penetratie, welke maat vind je prettig, ben je heel gevoelig of hou je van een pittige stimulatie, heb je moeite met klaarkomen?

Alleen:
Je kunt een vibrator natuurlijk alleen gebruiken. Voor de singles onder ons is ons motto nog steeds : 'Beter een vibrator dan een slechte one night stand!'

Uitsluitend clitoris stimulatie:
De meerderheid van alle vrouwen komt klaar door de uitwendige stimulatie van de clitoris. Hoeft voor jou die inwendige, vaginale stimulatie of penetratie niet, kies dan voor een vibrator uit de categorie Clitoris Stimulators of Mini Vibes. Deze zijn klein en handzaam en met name geschikt voor uitwendige stimulatie.

Penetratie:
Wil je jouw vibrator ook kunnen inbrengen? Veel vrouwen vinden het (ook) fijn om iets in zich te voelen. Kies dan uit de categorie Staafvibrators (voor rechte vormen) of uit de categorie G-Spot (met extra gecurvde vorm).
Deze zijn er in veel verschillende maten, voor elk wat wils, klein of groot.

Penetratie voor de liefhebster van kleine maatjes:
Voor de vrouw die het graag nog wat smaller en kleiner heeft of zelfs last kan hebben van vaginisme, kijk ook eens onder de categorie Mini Vibes en Anaal Vibrators, wat kan jou t schelen onder welke rubriek die staat. Hier vindt je de smalste modelletjes. Het gaat erom dat het voor jou goed voelt. De vibraties kunnen je helpen te ontspannen. We hebben hier vele positieve ervaringen van klanten over.

Dubbele Stimulatie
Wil je én clitoris stimulatie én gelijktijdig vaginale stimulatie? Dan kies je voor een vibrator uit de categorie Rabbit Vibrators. Bekend geworden door Sex in the City en vroeger ook bekend onder de naam Tarzan (de eerste dubbele vibrator). De rabbit vibrator heeft een staafgedeelte dat je kunt inbrengen en vaak roterende (!) bewegingen maakt, het uitstekende deel verwent dan je clitoris met trillingen.

Samen:
Voor koppels kan t een leuke aanvulling of afwisseling in hun sexleven betekenen. Gebruik m terwijl je partner je neemt... een lekker kleine voor ertussenin voor extra clitoris stimulatie? De kleine verwenners uit de categoriëen Clitoris Stimulators of Mini Vibes zijn dan ideaal.

Plezier voor twee:
In de categorie Plezier voor Twee zijn alle vibrerende speeltjes verzamelt die jullie gelijktijdig stimuleren. Wat dacht je van een cockring die jou clitoris verwent als hij je neemt? Of van de spannende vibrators die jij kunt indoen en waar je beiden plezier van hebt? Er is een legio aan mogelijkheden. Check it out.

Ongeremd genot met zijn twee:
Ontdek en verras en speel met elkaar. Gebruik grotere exemplaren terwijl je partner toekijkt of vind hij of zij het fijn om m zelf te bedienen en zich volledig aan jouw genot overgeeft? Of misschien nog eentje erbij voor anale stimulatie?

Oh ja! En NEE, beste mannen een vibrator kan nooit jullie heerlijke warme vlees vervangen.

Kies het juiste glijmiddel
Een glijmiddel kan heel prettig zijn bij t gebruik van een vibrator. Het maakt alles veel gladder en daardoor ook gevoeliger. Let op bij de keuze van het glijmiddel dat je bij siliconen vibrators nooit een siliconen glijmiddel gebruikt maar altijd een glijmiddel op waterbasis.

Tot Slot
Kijk op je gemak door de verschillende categorieën. Wij hebben ze voor je gemak ingedeeld maar gebruik je creativiteit en je verbeeldingskracht bij het maken van je keuze!