Winkelmandje

0 Items

Totaal : € 0,00

Klantenservice - Privacy Policy - Disclaimer

Inloggen | Account aanmaken

PARTY WEAR - LINGERIE - EROTICA TO EMPOWER WOMEN

Klantenservice - Privacy Policy - Disclaimer

Wij garanderen je absolute Privacy

Female & Partners zal altijd de anonimiteit van haar gebruikers respecteren en beschermen. Informatie zoals namen, emailadressen, andere contactinformatie en persoonlijke gegevens die op vrijwillige basis worden verstrekt door onze bezoekers, zal op een beveiligde wijze worden vastgelegd.

Female & Partners verbindt zich ertoe de persoonsgegevens van de gebruikers enkel te gebruiken in overeenstemming met de wetgeving op de bescherming van persoonsgegevens. Female & Partners verzamelt geen persoonsgegevens van de gebruikers, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt, zoals op het registratieformulier, het contactformulier of bij het invullen en versturen van post en/of e-mail. De persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor administratieve doeleinden (klantenbeheer, bestellingen e.d.). Enkel indien de gebruiker uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven, zullen de persoonsgegevens voor andere doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld voor promotionele doeleinden of direct marketing door Female & Partners, haar partners of derden.

De gebruiker kan de door hem/haar verstrekte persoonlijke gegevens altijd inzien en/of wijzigen en behoudt het recht om zich kosteloos te verzetten tegen verwerking van de gegevens voor bovenvermelde doeleinden. De gebruiker dient hiervoor in te loggen in haar account (onder "Mijn gegevens") of contact op te nemen met ons.

Wens je geen mailing meer van ons te ontvangen, dan kan je ons dat schriftelijk c.q. via de mail meedelen of via de afmeldmogelijkheid welke zich bevind onder aan elke nieuwsbrief.

Als je besluit een recensie te schrijven, dan kan je zelf kiezen of je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Female & Partners kan echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site. Alle op deze website gepubliceerde gegevens zijn onder voorbehoud. Alle aanbiedingen op deze site zijn vrijblijvend tenzij anders vermeld.

Female & Partners zal altijd de anonimiteit van haar gebruikers respecteren en beschermen. Informatie zoals namen, emailadressen, andere contactinformatie en persoonlijke gegevens die op vrijwillige basis worden verstrekt door onze bezoekers, zal op een beveiligde wijze worden vastgelegd. Female & Partners beveiligt uw gegevens middels een SSL certificaat, hierdoor worden de gegevens die tussen de server en de gebruiker versleuteld verzonden. U kunt zien wanneer een pagina van Female & Partners beveiligt is als u in uw browser (bijvoorbeeld Internet Explorer) een geel slotje ziet verschijnen. Het webadres begint dan ook met https:// ipv http://. SSL is op dit moment de hoogste standaard voor een beveiligde internet verbinding.

Privacy Statement van Focum Commerce B.V.

Door te kiezen voor de optie achteraf betalen worden de door u ingevulde gegevens en betaalervaring(en) met u opgenomen in de database van Focum Commerce B.V. Focum Commerce B.V. kan deze gegevens - al dan niet in statistische vorm - (laten) gebruiken voor het administreren, beheren en (laten) incasseren van vorderingen, kredietwaardigheidstoetsingen, acceptatietoetsingen, voorkomen en beperking van fraude, beperking van financiële risico's van met Focum Commerce B.V. in een groep verbonden vennootschappen alsmede opdrachtgevers, relatiebeheer, analyses voor opdrachtgever, strategische afwegingen vanuit management perspectief alsmede ontwikkeling van diensten en producten danwel op enig andere wijze zoals vermeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens 

Nieuw in onze webshop

Borstharnas Noir Handmade

Nieuw: Borstharnas Noir Handmade Borstharnas is gemaakt van kunst…

  € 54,95

Div maten Meer info

Lederlook Jurk B#tch Noir Handmade

Nieuw: Lederlook en wetlook Jurk Sexy en opvallende mini jurk uit…

  € 67,95

Div maten Meer info

Wetlook Hotpants Noir Handmade

Nieuw: Wetlook Hotpants Deze wetlook hotpants heeft een dubbelzij…

  € 49,50

Div maten Meer info