Winkelmandje

0 Items

Totaal : € 0,00

Klantenservice - Veilig Betalen bij Female & Partners

Inloggen | Account aanmaken

PARTY WEAR - LINGERIE - EROTICA TO EMPOWER WOMEN

Klantenservice - Veilig Betalen bij Female & Partners

Achteraf betalen met Focum - momenteel is deze niet actief omdat wij overgaan naar Afterpay!
Bij achteraf betalen kun je eerst de bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien je kiest voor achteraf betalen ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van jouw aanvraag worden de door jouw ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Indien akkoord (beoordeling binnen enkele seconden) dan kun je achteraf betalen en ontvang je van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet je dan binnen 14 dagen na factuurdatum betalen. Lees meer onder Algemene Voorwaarden >>>

iDeal
Met iDEAL kan je via je eigen bank internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kan je direct met iDEAL betalen.

Creditcard
Met Visa en Mastercard kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. 

DIRECTebanking:
DIRECTebanking.com is de directe betaalmethode van Payment Network AG. Met DIRECTebanking.com kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van DIRECTebanking.com. DIRECTebanking werd door de Payment Network AG ontwikkelt en hierdoor kunnen realtime, gegarandeerde banktransacties afgehandeld worden in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en UK.

Mister Cash:
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Giropay:
Met Giropay kunnen Duitse rekeninghouders online aankopen doen.
Deze online betaalmethode maakt gebruik van de bestaande hoge veiligheidsnormen voor internetbankieren.

Via Overschrijving:
Kies je voor betaling via overschrijving dan kan je dat doen door:

  • overmaking op rek: IBAN: NL85 RABO 0330098837
  • t.n.v. Female & Partners te Voorst
  • o.v.v. het ordernummer.

Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland heb je nog de volgende gegevens nodig:

  •  IBAN: NL85 RABO 0330098837
  •  BIC: RABONL2U

Hou er rekening mee dat het tot 3 werkdagen kan duren voordat wij jouw betaling via overschrijving ontvangen en zodoende je bestelling er langer over doet. 

SSL Certificaat
SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Voor een SSL verbinding is een SSL Certificaat noodzakelijk. Een gebruiker kan aan de hand van een SSL Certificaat zien wie de eigenaar van de website is en wie het certificaat heeft afgegeven.

Een SSL Certificaat is bovendien erg belangrijk voor de identiteit van de website en de eigenaar daarvan. Het geeft vertrouwen. Bezoekers van de website weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en kwaadwillenden dit niet kunnen 'afluisteren'. Door het certificaat weten ze bovendien dat de gegevens alleen bij de eigenaar terecht zullen komen.

Webshop Keurmerk
Female & Partners is in Nederland lid van Webshop Keurmerk en in België lid van Webshop Trusmark. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

  

Nieuw in onze webshop

Lederlook Jurk B#tch Noir Handmade

Nieuw: Lederlook en wetlook Jurk Sexy en opvallende mini jurk uit…

  € 67,95

Div maten Meer info

Wetlook Kousen en String Noir Handmade

Nieuw: Wetlook Kousen Geweldige wetlook kousen met rits en string…

  € 62,95

Div maten Meer info

Lederlook Rok Noir Handmade

Nieuw: Lederlook Rok Een sexy lederlook mini rok uit de collectie…

  € 63,95

Div maten Meer info